Tee nosto Taskulainaltasi

Taskulainalta nostat rahaa juuri sen verran kuin tarvitset ja takaisin maksat pienissä kuukausierissä sen mukaan miten olet luottoa käyttänyt. Taskulaina on joustoluotto ja aina käytettävissäsi. Uusia nostoja on mahdollista tehdä koska vain, nostovaran mukaan. Mikäli olet nostanut koko 600 euron lainan kerralla, nostovaraa tulee takaisin käyttöösi taas lainanlyhennysten jälkeen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 

Kenelle Euro24 Taskulaina myönnetään?

Edellytämme hakijalta 20 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja sekä Suomen kansalaisuutta. Käsittelemme kuitenkin jokaisen luottohakemuksen luottamuksellisesti ja teemme päätöksen yksilöllisesti.

Paljonko Euro24 Taskulainan käyttö maksaa?

Taskulainalla on aina henkilökohtainen hinnoittelu. Avauspalkkio on 5 euroa ja korko määräytyy henkilökohtaisesti. Luoton kustannukset näkyvät hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen, ennen kuin allekirjoitat lainasopimuksen.

Voinko maksaa luoton ennenaikaisesti takaisin?

Kyllä voit! Mikäli et halua käyttää erämaksumahdollisuutta, voit maksaa luoton koska vain takaisin. Ajantasaisen saldon näet suoraan Taskulainan Onlinesta.

Luotettava, suomalainen Euro24.fi lainapalvelu

Euro24.fi kuluttajaluotot myöntää 100 % suomalainen Euro24 Finance Oy (Rekisteröity luotonantaja nro PU351A).

Vuosikorko vain 10 %! (1.7. – 31.12.2020, tämän jälkeen normaali luottosopimuksen mukainen korko)

√ Helppo ja nopea hakemus.

√ Nopea lainapäätös.

√ Edullinen hinta.

 

Tee nosto!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee asiakkaita joka päivä arkisin 8.00 – 22.00, lauantaisin 10.00 – 16.00 ja sunnuntaisin 12.00 – 18.00. Mikäli sinulla kysyttävää luottoehtoihin tai luoton hakemiseen liittyen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Voit lähettää meille viestiä sähköpostitse asiakaspalvelu@euro24.fi tai chat-keskustelun välityksellä.