Kulutusluotto

Taskulaina on vakuudeton laina, joka ratkaisee yllättävän rahantarpeesi juuri silloin, kun sitä tarvitset. Voit hakea Taskulainaa helposti ja lainapäätöksen saat heti. Uudella asiakkaalla vähimmäisnosto on 300 euroa ensimmäistä Taskulainaa hakiessa. Taskulaina ei ole kulutusluotto, vaan voit nostaa jatkossa sinulle myönnetyltä Taskulainalta juuri tarvitsemasi summa. Taskulaina toimii kuten luottokortti taskussasi. Taskulainaa voit hakea missä ja milloin vain. Lainapalvelumme on aina avoinna ja lainapäätöksen saat heti. Taskulaina on edullinen, uuden lakimuutoksen mukainen rahoitustuote tilapäiseen tarpeeseen.

Toisin kuin kulutusluotto, Taskulaina on limiittiluotto, joka sopii arjen yllättäviin menoihin ja pienempiin hankintoihin. Limiittiluottomme ei edellytä vakuuksia ja antaa mahdollisuuden rahoittaa menot juuri silloin kun sitä tarvitset. Oli kyseessä sitten yllättävä pakollinen meno tai harkittu hankinta, saat 600 € Taskulainan lainapäätöksen nopeasti. Lainahakemuksen tekeminen on täysin ilmaista eikä vaadi kuin verkkopankkitunnukset ja muutaman minuutin hakemuksen huolellista täyttöä varten. Limiittiluotto on loistava vaihtoehto silloin, kun yllättävä meno tulee ennen seuraavaa palkkapäivää, sillä limiittiluoton takaisinmaksu on joustava.

Taskulaina on kuin luottokortti taskussasi!

Voit pitää Taskulainaa myös vararahastona ja käyttää silloin kun sitä tarvitset. Sinun ei tarvitse täyttää aina uutta lainahakemusta, voit tehdä nostoja sinulle myönnetyltä limiittiluotolta koska vain! Nostovarasi näet suoraan Onlinesta ja voit tehdä sitä kautta lisänostoja 600 € asti. Taskulainen saldo on jatkuvasti nähtävissä Onlinessa, joten tiedät tarkalleen luottosi kokonaissaldon. Odotusmusiikin kuunteleminen puhelimitse on siis menneisyyttä, sillä ajantasaisen saldon saat tietoosi mihin aikaan tahansa vuorokaudessa ja missä tahansa. Limiittiluottojen tarjoaminen on laissa tiukasti säädeltyä, joten limiittiluoton korkojen suuruus ei pääse kasvamaan liian suureksi. Lisäksi limiittiluottoja myöntävät rahoituslaitokset ovat sitoutuneet noudattamaan hyvää luotonantotapaa. Näin asiakkaana voit olla varma luottosi kustannuksista, eikä yllättäviä piilokuluja pääse syntymään.

Lainahakemuksen teko on ilmaista ja onnistuu helposti ja nopeasti netissä. Lainahakemuksessa sinulta kysytään tulo- ja menotietojen lisäksi tietoja asumisesta ja työtilanteestasi. Emme edellytä erilaisten dokumenttien lähettämistä ennen lainahakemuksen tekoa, mutta joissain tapauksissa saatamme pyytää lähettämään esimerkiksi kännykällä otetun kuvan viimeisimmästä palkkatositteestasi tai muusta tulon lähteestä lainahakemuksen tueksi. Täyttämällä kaikki lainahakemuksen kohdat huolellisesti varmistat, että hakemuksen käsittely on mahdollisimman nopeaa. Mikäli et ole täyttänyt kaikkia hakemuksen kohtia, saatamme pyytää sinua lähettämään uuden lainahakemuksen. Lainanmyöntämisen ehtona on vähintään 20 vuoden ikä, säännölliset tulot, moitteettomat luottotiedot, pankkitili suomalaisessa pankissa, Suomen kansalaisuus ja vakituinen osoite Suomessa sekä verkkopankkitunnukset, joilla tunnistaudut palveluun. Jokainen lainahakemus käsitellään yksilöllisesti.

Edullinen ja turvallinen kulutusluotto

Kulutusluoton kokonaissaldo on läpinäkyvästi jatkuvasti tarkastettavissa Euro24 Onlinesta, joten tiedät tarkalleen luottosi kokonaissaldon. Odotusmusiikin kuunteleminen puhelimitse on siis menneisyyttä, sillä ajantasaisen saldon saat tietoosi mihin aikaan tahansa vuorokaudessa ja missä tahansa. Kulutusluottojen tarjoaminen on laissa tiukasti säädeltyä, joten kulutusluoton korkojen suuruus ei pääse kasvamaan liian suureksi. Lisäksi kulutusluottoja myöntävät rahoituslaitokset ovat sitoutuneet noudattamaan lailla säädettyä hyvää luotonantotapaa. Näin asiakkaana voit olla varma, että kiskurikorkoja ei peritä.

Kulutusluotot ja pikavipit saattavat kuulostaa huonolta ratkaisulta niiden luonnettaan huonomman maineen vuoksi. Kulutusluottoa hakiessa on tärkeää suhteuttaa haettu lainamäärä sekä omaan tarpeeseen että maksukykyyn. Luotontarjoajana haluamme vastata asiakkaiden tarpeisiin myöntämällä lainaa sitä tarvitseville. Liian suuri laina, jonka takaisinmaksuun hakija ei pysty sitoutumaan on kuitenkin huono ratkaisu kaikkien osapuolten kannalta. Siksi on syytä miettiä tarkkaan se lainan määrä, johon pystyy sitoutumaan. Kulutusluottoa tai muuta lainaa ei kannata hakea, mikäli säännölliset tulosi eivät riitä lainan takaisinmaksuun.

Kustannukset

Asiakkaalle myönnetään laina 600 euron luottorajalla, vähimmäisnostovaatimus 300 euroa. Laina-aika: jatkuva luotto. Lainan todellinen vuosikorko on  23,85 %, jonka lisäksi lainasta veloitetaan 5 euron avausmaksu. Todellisen vuosikoron laskennassa käytetään oletuksena koko myönnettävää luottorajaa. Esimerkki tyypillisestä lainasta: nostettu luotto 600 €, laina-aika 6kk, takaisinmaksueriä 6 kpl, luottokorko ja -kustannukset 41,05 €, takaisinmaksettava summa 641,05 €, vuosikorko 20 %, todellinen vuosikorko 25,70 %. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa.

Vuosikorko 10 % 1.7. – 31.12.2020, tämän jälkeen normaali luottosopimuksen mukainen korko.

Luotettava, suomalainen Euro24.fi lainapalvelu

Euro24.fi kuluttajaluotot myöntää 100 % suomalainen Euro24 Finance Oy (Rekisteröity luotonantaja nro PU351A).

Vuosikorko vain 10 %! (1.7. – 31.12.2020, tämän jälkeen normaali luottosopimuksen mukainen korko)

√ Helppo ja nopea hakemus.

√ Nopea lainapäätös.

√ Edullinen hinta.

HAE NYT!

Tarvitsetko apua? Asiakaspalvelumme auttaa!

Saat henkilökohtaista palvelua nopeiten ottamalla yhteyttä chatissa.

Sähköposteihin vastaamme keskimäärin 15 minuutissa.

Mikäli tarvitset apua lainahakemuksen täytössä tai muissa laina-asioissa, ota yhteyttä ja autamme sinua!

Asiakaspalvelu avoinna

ma-pe 8-22
la 10-16
su 12-18

asiakaspalvelu@euro24.fi

Luottohakemusten vastaanotto 24 h

Laskutus

OK Laskutus

euro24@oklaskutus.fi

Puh: 030 603 5777 (ark. klo 8 – 16)

(Hinta pvm/mpm)